مهریه‌ چگونه‌ تقسیط‌ میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۰ #18445257

سلام‌۲ ساله‌ ازدواج‌ کرد مولی‌ شوهرم‌ کار نمیکنه‌ مخارج‌ زندگی‌ تامین‌ نمیکنه‌ و توی‌ ایند و سال‌ پدرم‌ خرج‌ منو داده‌‌ حالا‌‌ خانه‌ گرفته‌ و درخواست‌ تمکین‌ داده‌ ولی‌ ادامه‌ زندگی‌ با اون‌ برام‌ مشکله‌ و نمیخوام‌ برگردم‌ چکار‌ کنم‌ تا ناشزه‌ نشم‌ و مهریه‌ برای‌ اون‌ که‌ بیکاره‌ چگونه‌ قسط‌ بندی‌ میشه؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چکار‌ کنم‌ تا ناشزه‌ نشم‌ //// ، تمکین در برابر شوهر است . بر اساس قانون
زن می بایستی در منزلی که شوهر انتخاب می کند و البته متناسب با شان زوجه باشد سکونت نماید
زنی که همسرش از پرداخت نفقه به وی خودداری کند هم می‌تواند شکایت کیفری کند و هم می‌تواند دادخواست حقوقی بدهد.
مهریه‌ برای‌ اون‌ که‌ بیکاره‌ چگونه‌ قسط‌ بندی‌ میشه؟
در قوانین مرتبط با مهریه و نحوه قسط بندی مهریه، میزانی برای قسط و اقساط مهریه مشخص نشده است حتی ملاکی هم برای آن ارائه نشده است و تماما اختیار تعیین آن به قاضی رسیدگی کننده محول شده است.
با توجه به مهریه و میزان آن، شرایط مالی زوج و دفاعیات زوجه، نحوه قسط بندی مهریه و میزان پیش قسط مهریه را تعیین می کند.

ماده ۱۱۱۵ - قانون مدنی
اگربودن زن باشوهردریک منزل متضمن خوف ضرربدنی یامالی یاشرافتی برای زن باشدزن می تواندمسکن علیحده اختیارکندودرصورت ثبوت مظنه ضررمزبورمحکمه حکم بازگشت به منزل شوهرنخواهددادومادام که زن در بازگشتن به منزل مزبورمعذوراست نفقه برعهده شوهرخواهدبود.

برای عدم تمکین باید دلیل داشته باشید از جمله خوف ضررجانی و مالی و ...
نحوه تقسیط بستگی مقدار درآمد زوج و اموال و دارایی او دارد.

سلام
نشوز صرفا نفقه را از بین خواهد برد مهریه به قوت خود باقیست
اگر قصد طلاق دارید به استناد عدم پرداخت نفقه در صورتی که اجبار شوهر به پرداخت نفقه ممکن نباشد میتوانید طلاق بگیرید

میزان تقسیط هم قابل پیش بینی نیست بسته به نظر دادگاه دارد