اثبات نشوز زوجه در صورت در خواست نفقه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۲۷ #18442

با عرض سلام وعرض خسته نباشید خدمت شما
در صورت درخواست زوجه مبنی بر نفقه گذشته ایا زوج می تواند درخواست استعلام پیامک متن زوجه را برای 1.5 سال پیش از قاضی برای اثبات نشوز او که مستحق در یافت نفقه نیست را داشته باشدودر صورت نبود متن پیامک قاضی دستور به پرینت متن پیامک بیشتر از یک سال بدهد ؟با تشکر توروخدا جواب بدهید

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر قاضی در این خصوص دستور پرینت پیامک را صادر نخواهد کرد و نشوز زوجه با استفاده از پیامک قابل اثبات نخواهد بود.

موید باشید