به علت کرونا پرونده حکم تخلیه ام مختومه و بسته شده؛ واقعا باید چکار کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۴ #18344113

سلام خسته نباشید .
من آپارتمانمو اجاره داده بودم و مدت قرارداد تموم شده من بهشون اطلاع دادم باید تخلیه کنند ولی مستاجر هیج توجهی نکرد الان حدود ۵ ماه میگذره که اجاره ای پرداخت نکرده حتی مقداری از پول پیش را به مستاجر پرداخت کردم به شورای حل اختلاف بابت اجرت المثل و حکم تخلیه مراجعه کردم ولی متاسفانه به علت کرونا پرونده حکم تخلیه ام مختومه و بسته شده من اصلا شرایط مالی مناسبی ندارم مدت دوسال هست که بیکارم شدم واقعا باید چکار کرد؟ میخاستم از شما کمک و راهنمایی بگیرم شما چه راهکاری رو به من پیشنهاد میکنید
ممنون میشم ازتون.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.با توجه به اینکه مستاجر اجاره بها را پرداخت نکردندشما درخوئاست تخلیه فوری مجدد نمایید.

باسلام
باتوجه به اینکه مستاجر۵ماه اجاره راپرداخت نکرده وبدحساب می باشد شما میتوانید مجددا درخواست تخلیه به علت بدحسابی مستاجردهید

با سلام
یکی از مواردی که دادگاه میتواند حکم تخلیه برای مستاجر صادر نماید عدم پرداخت اجاره بها از سوی مستاجر میباشد با استناد به این موضوع میتوانید اقدام نمایید

درخواست تخلیه و پرداخت اجاره معوقه و مطالبه خسارات بزنید بهتر است اعلام کنید قصد فروش ملک را دارید که با تخلیه راحت تر موافقت شود

با توجه به اینکه فرمودید مستاجر پنج ماه است که مبلغ اجاره را پرداخت ننموده که این موضوع تخلف از مفاد قرارداد از سوی مستاجر می باشد به موجب مصوبه ستاد ملی کرونا می توانید تخلیه مستاجر را بخواهید

اگر مستاجر بد حسابی نموده و هنوز اجاره بیست درصد افزایش یافته را به شما پرداخت نکرده اند، مجدد دادخواست تخلیه را ارائه نمایید

درصورت قطعیت رای صادره امکان اعتراض ندارید. میتوانید باتوجه به اینکه مصوبه ستاد کرونا شامل مستاجرین خوش حساب میشود دادخواست تخلیه ایشان را مجدد مطرح نمایید . (تخلیه غیرفوری)