ایا دادن یک دانگ از منزل پدری داماد که در قید حیات نیست به عنوان مهریه عروس درست است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #18339126

با سلام
در هنگام تعیین مهریه عروس پدر داماد در قید حیاط نیستند و از طرفی داماد برادر کوچکی دارد که به سن قانونی نرسید برای همین قراردادی بین پدر عروس و مادر داماد نوشته میشود تا بعدها این یک دانگ به نام عروس زده شود
متاسفانه سال ها بعد ان ملک به فروش میرسد و بین وراث تقسیم میشود ولی خانواده داماد به یاد ندارند که ان یک دانگ را برای مهر عروس نوشته اند و ان قرارداد نوشته شده دست پدر عروس است و پدر عروس برای انکه روابط دچار مشکل نشود از دادن ان دست نوشته به عروس خودداری میکند حال پس از گذشت سالها ان قرار داد دست نویس به دست عروس میرسد ایا میتواند ان یک دانگ خودر را طلب کند؟
شاید ذکر این مسءله که در هنگام نوشته شدن قرار داد یک دانگ از منزل به نام مادر داماد و مابقی به نام پدر داماد بوده است با سند مجزا خالی از لطف نباشد و اینکه تمامی فرزندان ذکور به سن قانونی رسیده و شوهر خواهر های داماد و عده ای دیگر به عنوان شاهد پای قرار داد را امضا نموده اند.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان مطالبه سهم مذکور وجود دارد . البته نحوه و چگونگی اقدام بستگی به بررسی مدارک دارد . توصیه میشود با یک وکیل مشاوره حضوری انجام داده و مدارک را برای بررسی به رویت وی برسانید .

با سلام
طبق همان دست نوشته اگر مادر داماد اشاره به یک دنگ سهم خودش نموده باشد یا صرفا از سهم داماد ، که شما میتوانید اقدام به اخذ آن نمایید اما اگر نسبت به سهمی که متعلق به سایر وراث باشد کلا این شرط باطل است زیرا نمیتوان از اموال دیگران بخشید یا ان را به دیگر وعده داد .