دعوی مطالبه نفقه معوقه فرزند علی‌رغم حضانت که بر عهده پدر است

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۸ #18325770

با سلام و احترام، من (آقا) و همسر سابقم حدود ۱۰ ماه پیش از هم توافقی جدا شدیم. حضانت فرزندان با پدر است که در دادنامه و سند طلاق هم همین قید شده. اما فرزندانم بیشتر زمان‌ها با مادر زندگی می‌کنند. البته من هم هر چند وقت یک‌بار مبالغی به حساب دخترم برای هزینه‌های جاری واریز می‌کردم و فیش هم دارم. ضمنا مبلغ یارانه فرزندان را هم بعد از طلاق به حساب همسر سابقم انتقال دادم تا در هزینه‌ها کمکش بشه.
الان همسر سابقم به نمایندگی از فرزندانم از من بابت نفقه معوقه فرزندانم و استمرار در پرداخت نفقه فرزندان شکایت کرده، در صورتی که در دادنامه و سند طلاق چون حضانت با پدر بوده هیچ جایی نوشته نشده پدر باید نفقه بده و حتی مبلغش هم مشخص نیست. ضمنا فرزندان تحت پوشش بیمه درمانی تکمیلی من نیز هستند. آیا می‌تونه بابت نفقه معوقه فرزندان من رو محکوم کنه؟ با این اوصاف در جلسه شورا چطور باید دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام تنهاراه دفاع ارائه فیش های مبالغ واریزیست .

با سلام نفقه با شماست و نفقه معوق به فرزند تعلق نمیگیرد

سلام نفقه فرزندان طبق قانون بر عهده ی پدر می باشد و نفقه گذشته به فرزندان تعلق نمی گیرد.

با سلام،اگر حضانت با همسر شما بود نیز نفقه بر عهده پدر است اما در مورد دادخواست،در مورد اقارب از جمله‌ فرزندان نفقه نسبت به آینده قابل مطالبه است نه گذشته

سلام پدر موظف به پرداخت نفقه هست و این امر نیاز به درج در دادنامه ندارد

با سلام
قانونا پدر مکلف به پرداخت نفقه اولاد می باشد و این امر نیازی به درج در دادنامه طلاق ندارد.

باسلام بله،طبق قانون پدر موظف بر پرداخت میباشد،جهت دفاع در جلسه پیشنهاد میگردد مشاوره دریافت نمایید.