چرا حکم جلب صادر نمیشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۵۲ #18323496

من مهریه ام رو امرا گذاشتم سالی یک سکه و پیش یک سکه و برای سکه پیش اقدام کردم شوهرم پرداخت نکردن و حتی چون معلوم نیست کجاس مامور امضا کردن که حکم جلبشو بگیرم ولی اجراییه دادخواست جلب رو ثبت نکرد و گفت قانون دادن که حبس نکنیم آیا واقعیت داره؟ راهی نیست حکم دستگیریشو بگیرم؟ چکار کنم کمکم کنید وقتم کمه

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر چه مدتی است ریس قوه قضاییه دستور داده برای عدم صدور حکم جلب لکن کار بعضی شعب قانونی نیست و صادر نمی کنند اگر چه هم بعضی شعب برای تقسیط کردن همکاری می کنند

با سلام
حکم جلب صادر میشود اما فعلا به دلیل شیوع و گسترش ویروس کرونا ، قوه قضائیه از صدور حکم جلب امتناع میورزد

بله اخیرا دستور رییس قوه قضاییه مبنی بر اینکه اگر شوهر توانایی پرداخت مهریه را نداشته باشد جلب مقدور نیست

درود
اگر پیش قسط را پرداخت نکرده اند می توانید جلب را بگیرید لیکن در شرایط فعلی به علت کرونا بعضی از شعبات حکم جلب نمی دهند که قانونی نمی باشد.

در مورد مدیونی که برای پرداخت دین او مهلت مناسب تعیین شده یا بدهی او تقسیط گردیده و در زمان مقرر دین خود یا اقساط تعیین شده را نپرداخته است حکم جلب صادر میشود .‌لذا این که به شما گفتند جلب ندید واقعیت ندارد و همچنین دستور رئیس قوه قضاییه قانون نمی باشد .‌

برای اصل مهریه ، به دستور رئیس قوه قضاییه جلب و حبس داده نمیشود، ولی در صورت تقسیط هم طرف از پرداخت امتناع کند قابلیت جلب ایجاد میشود، احتمالا به دلیل کرونا بعضی شعب اجرا ی احکام برگ جلب صادر نمیکنند، که این موضوع قابل پیگیری ست