درخواست ابطال وکالت چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۱ #18237017

باسلام اگر در دفترخانه ای که وکالت کاری به کسی دادای و در همان دفترخانه با همان مدارکی که در واقع امانت دست وکیل بود برای شخص دیگری از طرف من وکالت صادر بشود و همزمان که وکالت اولی امضا کردم وکالت دومی را هم زیر برگه ها گذاشتن و من متوجه نشدم امضا کردم چگونه میتوانم شکایت کنم که هر دو وکالت را باطل کنم هر دو بلاعزل میباشند البته دومی شهادت میدهد که اولی در اختیارش گذاشته ممنون و سپاس از راهنمایی کارشناسان محترم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص وکالت دوم امکان شکایت علیه سر دفتر وجود دارد.

سلام میتوانید در رابطه با وکالت دوم علیه سر دفتری شکایت کنید

باسلام
میتوانید در رابطه با وکالت دوم علیه سر دفتری شکایت کنید

وکالت اول که با اختیار دادید صحیح است در صورت اثبات عدم اطلاع در خصوص وکالت دوم می توانید علیه سردفتر شکایت کنید

سلام و درود، وکالت نخستین صحیح اما مورد دوم مردود بوده و می توانید با مدارک و شواهد لازم از وی و دفترخانه خاطی شکایت کیفری‌ نمایید؛ موفق باشید.