ما چگونه از طریق قانون میتوانیم خانواده ایشان رو تحت فشار قرار دهیم که دست از تهدید بردارند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۸ #18213855

سلام وقتتون بخیر
بنده از شیراز مزاحمتون میشم،من و خانواده ام شاکی دامادمان که به اتهام ضرب و جرح و آدم ربایی فراری و حدود پنج سال هست که در کشور آلمان به سر میبرد در این چند سال به شیوه های مختلف ما را تهدید به قتل برای رضایت کرده، ایشون حدود دو میلیارد تومان با احتساب مهریه خواهرم و دیه برادرم،(البته صد و ده سکه) میبایست به ما پرداخت کند اما به تازگی از طریق اینستگرام مجدد تهدید کرده که من میخواهم به ایران برگردم و شما باید قبل از اینکه من برگردم مبلغ چهار صد میلیون از من بگیرید و رضایت بدهید، در غیر اینصورت از طریق آدمهای داخل ایرا ن اقدام به قتل خواهم کرد.ضمنا حکم غیابی که برای ایشان صادر شده ۴۴ سال به اتهم آدم ربایی و ضرب وجرح میباشد،حال از شما مقام محترم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن عرض سلام، با توجه به این فرمایشات، شما می‌توانید در صورت فوریت از طریق نیروی انتظامی یا از دادسرا از ایشان به جرم تهدید به مرگ شکایت کنید، در این مرحله شخص مذکور به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و حبس از ۲ ماه تا ۲ سال محکوم و پس از آن چنانچه بیم وقوع این امر حادث شود از ایشان وجه‌الضمانی تا حداکثر ۲سال دریافت خواهد شد.

سلام .به جرم تهدید به قتل می تونید ازشون شکایت کنید

با سلام و احترام
طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی تهدید به قتل دو ماه تا دو سال حبس و یا تا ۷۴ ضربه شلاق خواهد بود.

مراتب تهدید به قتل ایشان را طی لایحه دفاعی به مرجعه درحال رسیدگی منعکس فرمایید

طبق قانون هرگونه تهدید و ارعاب مستوجب مجازات میباشد، شما با اعلام این موضوع به دادسرای محل نسبت به شکایت جدید با عنوان تهدید به قتل اقدام نمایید

باسلام واحترام ....طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی، هرکس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.