تخلف قاضی تجدیدنظر را چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۷ #18197920

با سلام خدمت اساتید محترم
اینجانب تعداد ۵ عدد ارز بیت کوین به شخصی برای سود دهی به بنده دادم و ضمانت هم از ایشان یک باب ملک مبایعه نامه کردم وقتی ایشان بیتکوین ها و سود را عودت نداد به سراغ خانه رفتم و فهمیدم ملک مال غیر است و از ایشان به عنوان فروش مال غیر شکایت کردم رای دادگاه بدوی حبس با جزای نقدی درحق دولت و رد مال در حق مالک اصلی انجام شد و روی آن اعتراض زدم که بایستی رد مال درحق بنده باشد و در تجدیدنظر نیز به رد مال در حق اینجانب رای قطعی داده شد ولی اکنون بعد از گذشت ۴ ماه رای اصلاحی بدون انجام شکایت اعاده دادرسی یا فرجام خواهی آمده چون مقدار بیتکوین مشخص نیست رد مال حذف می‌شود و بایستی بنده در دادگاه حقوقی مطالبه طلب کنم، حال سوال اینجاست آیا با توجه به اینکه رای اصلاحی بایستی طوری باشد که به محتوی رای اصلی خدشه ای وارد نشود و این رای اصلاحی رد مال را در فروش مال غیر از بین برده و به کل رای ایراد وارد کرده و باعث آزادی زندانی و فرار از کشور ایشان شده فلحال این تخلف قاضی را گنه اثبات کنم و چه کاری باید انجام دهم
متشکرم

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تخلفی صورت نگرفته دادخواست مطالبه وجه در دادگاه حقوقی مطرح کنید

با توجه به اینکه قاضی در خصوص موضوع مرتکب تخلف نشده است شما صرفا می توانید دادخواست مطالبه وجه را بخواهید

تخلفی صورت نگرفته و صرفا باید دادخواست مطالبه وجه در دادگاه حقوقی مطرح کنید

باسلام شما میتوانید در دادگاه حقوقی درخواست طلب کنید

درود
به نظر قاضی مرتکب تخلف نشده است.

باسلام می توانید ازطریق دادسرای قضات علیه قاضی شکایت کنید.