امکانش هست رای من به یک یا دو تا پیش قسط تغییر کنه یا خیر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۹ #18181662

سلام
رای دادگاه بدوی مهریه ی من ۷ عدد پیش و هر ۷ ماه یک عدد اومد
دو روز پیش حضوری پس از تعیین شعبه شدن دادگاه تجدیدنظر رفتم اونجا و حرفامو زدم (بدهی بنده ۲۰۰ سکه است و دوران نامزدی هستم و همسرم حق حبس داره)
من هیچ مال و اموالی ندارم
با توجه به قیمت وحشتناک بالای سکه ، آیا امکانش هست رای من به یک یا دو تا پیش قسط تغییر کنه یا خیر
سوال دومم اینه که میتونم بعد از اومدن رای قطعی یه وثیقه بزارم که جلوی حکم جلبم گرفته بشه تا تعدیل بزنم ؟
خیلی مهمه که زندان نرم واقعا

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت پذیرش دادگاه تجدیدنظر بله امکان پذیر است

سلام در صورت نداشتن اموال و تراکنش مالی بالا در یکسال قبل از مطالبه مهریه کاهش آن امکان پذیر است،بعد از رای تجدید نظر می بایست اجراییه صادر شود و در صورت عدم پرداخت بعد از صدور حکم جلب وثیقه موضوعیت دارد نه قبل از آن

درود بر شما
دادگاه تجدید نظر پرونده را بررسی میکنند و در صورتی که تشخیص دهند میتوانند سکه ها را کم کنند
و بعد رای دادگاه تجدید نظر رای توسط اجرای احکام اجرا می شود

با سلام دادگاه تجدیدنظر با توجه به محتویات پرونده در خصوص تایید یا نقض رای بدوی تصمیم گیری می کند. پس از قطعی شدن، رای می بایست اجرا شود.