آیا برای ضرر و زیان دوباره تاخیر تادیه حساب میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۷ #18081135

سلام
با کسی قرارداد بستم قرار بود بهش ۲۰ میلیون بدم اگه ندم بهش ضرر زیان که مبلغش ۲۰۰ میلیون تومان که مشخص کردیم اون میدم ایا برای ضرر زیان دوباره تاخیر تادیه حساب میشه؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر
چون وجه التزام مشخص شده است نمی توان تاخیرتادیه اخذ کرد

بله از زمان عدم پرداخت دین تاخیر تادیه محاسبه میشود ولیکن همه اینها بستگی به شرح قراردادتان دارد .

سلام
به خسارت مجددا خسارت تعلق نمی گیرد و اصل خسارت قابل مطالبه است

ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی مدنی به خسارات قراردادی توجه داشته ،یعنی خسارت هایی که در قرارداد از ناحیه یک شخص به دیگر وارد می شود. به عنوان مثال قرار بوده که کسی یک کالای معینی را به دیگری تحویل دهد . وی اگر به موقع این کالا را تحویل ندهد و خریدار دچار خسارت قرار دادی شود، در چارچوب خسارت قراردادی، حق مراجعه به کسی که قرارداد را انجام نداده است خصوصیت این خسارات قراردادی این است که دادگاه ها این حق را احراز می کنند

سلام
برای ضرر زیان دوباره تاخیر تادیه حساب نمی شود
چنانچه در معامله ای شرکت می کنیم و قراردادی با دیگران می‌بندیم به تعهدات خود در مقابل دیگران پایبند باشیم.

خسارتی را که بین شما تنظیم شده است را میتواند مطالبه کند

هرچقدر دیر پرداخت کنید به مبلغ اصلی تاخیر به روز تعلق میگره