تفاوت بین تفویض وکالت با توکیل وکالت را لطفا بفرمایید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۴۶۹ #18069267

با سلام مگر در قانون نیامده با ▪️ تفویض وکالت دادن وکیل اول به دومی
وکیل اول حذف میشود و (رابطه از این پس بین وکیل دوم و موکل می باشد )
▪️و لی در توکیل حذف نمیشود
......
با سرچ ساده تو اینترنت تفاوت تفویض با توکیل مشخص میشه چون تفویض کاملا با توکیل فرق میکنه
.
♦️ولی شما دوستان گرامی به من میگین وکیل اول حذف نمیشه
♦️(تو تفویض وکالت) ((( من هر چه مطالعه می کنم )))
♦️نوشته با ( تفویض وکالت ) خود وکیل اول به دوم و وکیل اول حذف میشه
در حالی شما دوستان گرامی میگین نه حذف نمیشه

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تکراریست و قبلا پاسخ داده شده

سوال تکراری می باشد و توسط همکاران پاسخ داده شده

سوال تکراری است قبلا پاسخ داده شده است

با درود قبلا پاسخ داده شد درصورت عدم اقناع تلفنی یا حضوری با یک وکیل به گفتگو بپردازید، می‌توانید به مطالعه نیز ادامه دهید.
موفق باشید

سلام. بله شما درست می‌فرمایید.

با سلام
سوال تکراری است و پیشتر بدان پاسخ مقتضی حسب اشاره متقاضی داده شده است .