آیا شاکی اعمال نفوذ کرده که بدون اینکه منو بخوان، برای پیام های واتساپ که غیر قابل اثباته قرار صادر کردن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۰ #18018642

سلام.
شخصی تصاویری ساختگی از پیامهای واتساپ من علیه خودش درست کرد. سپس در یک شهرستان دور دست از من بخاطر اون پیامها شکایت کرد و من متوجه شدم و تونستم عدم صلاحیت دادگاه رو بگیرم و پرونده به تهران منتقل شد. در دادیاری تهران وقت نظارت برای ۶ دی ۹۹ در سایت ثنا ثبت شده بود. اما در تاریخ ۱۰ آبان، بدون اینکه منو بخوان، قرار نهایی صادر کردن و ابلاغ فقط برای شاکی و وکیلش ارسال شد(در سایت ثنا دیدم). امروز حضورا مراجعه کردم و علت را جویا شدم گفتن قراره بره دادگاه برای صدور رای!!! و گفتن اگر پیامی برات نیومد یک ماه دیگه حضورا مراجعه کنید!!!
آیا شاکی اعمال نفوذ کرده که بدون اینکه منو بخوان، برای پیام های واتساپ که غیر قابل اثباته قرار صادر کردن؟ باید چکار کنم؟ آیا باید از دادیار شکایت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز :
توضیحاتی که داده اید نشان دهنده صدور قرار منع تعقیب نسبت به شکایت مطرح شده علیه شماست . مطابق قانون قرار منع تعقیب فقط به شاکی یا وکیل وی ابلاغ شده و در صورت اعتراض آنها پرونده به دادگاه کیفری ارسال میشود تا اعتراض بررسی شود . در زمان بررسی اعتراض نیازی به تشکیل جلسه رسیدگی و ابلاغ نبوده و نتیجه اعتراض به طرفین ابلاغ خواهد شد .
بنا بر این هیچ رابطه و پارتی بازی و اعمال نفوذی در کار نیست و بهتر است اینقدر بدبینانه نسبت به هرچیز قضاوت نکنید .

سلام اگر قرار جلب و به ضرر شما بودابلاغ میشد و احتمالا منع تعقیب است میتوانید از مرجع صادرکننده جویا شوید

احتمال قوی منع تعقیب صادر شده برای شما