چگونه می توان این سند انتقال و معامله صورت گرفته را از درجه اعتبار ساقط کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #17950299

زمین و ملکی ورثه ای که دارای پلاک ثبتی می باشد ودر جریان ثبتی در شرف گرفتن سند مالکیت رسمی بوده است و نام مالک مرحوم آن در پرونده ثبت شده است توسط ادعای کذب افرادی و با قصور سهوی و یا عمدی دفترخانه اسناد رسمی موفق به دریا فت سند انتقال رسمی و انجام معامله فروش آن شده اند و فرد خریدار خود یکی از اعضای نزدیک خانواده ی این افراد فروشنده می باشد
حال سوال این است که چگونه می توان این سند انتقال و معامله صورت گرفته را از درجه اعتبار ساقط کرد لطفا نوع دادخواست اعم از حقوقی و کیفری رااعلام بفرمایید . آیا ادعای سند جعلی در دادگاه توسط قاضی مورد تایید قرار می گیرد؟
آیا برای ارائه دادخواست همه وراث باید اقدام کنند یا هریک به تنهایی می توانند ارائه دادخواست کنند؟
آیا شکایت و دادخواست باید علیه خریدار انجام شود و یا علیه خریدار و هم فروشندگان همزمان انجام شود؟
لازم به ذکر است که اداره ثبت محل طبق نامه دادگستری فاقد اختیار ابطال این سند رسمی می باشد. ولی این جرم را تایید کرده
لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست ابطال سند رسمی را به دادگاه حقوقی بدهید.ودادخواست به طرفیت همه وراث باید داده شود و میتوانید با معرفی یک وکیل به جای همه افراد استفاده کرد.