اقدامات قانونی مربوط به ترک منزل زوج چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #17931586

سلام
زوجه هستم.
۵ ماهه همسرم از منزل رفته. هیچ نفقه ای هم پرداخت نکرده و به اقوام میگه که شماره کارتی از من نداره. و در حضور شاهد میگه من ( زوج ) پول پنهانی داشتم و احتمالا از کشور برم تا بعدا کسی بدبختیمو نبینه و به خودم گفت بعد از عید میخواد اقداماتی انجام بده برای تموم کردن زندگیش.
۱- من جلوتر از همسرم اقداماتی رو انجام بدم به نفعمه یا منتظر احضاریه ایشون بمونم؟ و اگر من اقدام کنم کدام اقدامات رو انجام بدم؟ ( نفقه، مهریه، طلاق، اجرت المثل )
۲- برای اقرارش به خارج رفتن مطمئنا میخواد بعد از طلاق و فرار از مهریه انجام بده آیا از الآن قانونی هست که تضمینی براش گذاشته بشه که به خاطر اقساط مهریه فرار نکنه یا جایی پنهان نشه؟
۳- منزل پدرم در منطقه ۲۲، منزل مشترک در منطقه ۹، منزل پدری ایشون در منطقه ۱۸ به علاوه اینکه در دادگاه مربوط به منطقه ۱۸ آشنا دارن. شکایات من در کدام منطقه بهتر است؟
۴-برای ۴ سال و نیم حدود ااجرت المثل چقدر میشه؟
۵-نفقه ۵ ماه برای یک خانم دانشجوی دانشگاه آزاد و با رفت و آمد زیاد با توجه به اینکه ترم آخر بودم و هزینه هام زیاد بوده به طور تقریبی چقدر میشه؟
(در سند ازدواج محصل نوشته شده)
۶- طلاهایی که سر عقد به من مادرش هدیه داده + طلاهای دختری خودم یک سری فروخته شده ولی بعدا خریدیم. آیا طلاهایی که مادرش کادو داده جزو مهریه هس؟ البته همون طلاها الآن نیس ولی اگه فاکتور طلاهای قدیمی رو داشته باشن میتونن به عنوان مهریه حساب کنن؟
۷- با توجه به اینکه خودش گفته پول پنهانی داشته چطور میشه از این حرف بر علیهش استفاده کرد؟
۸-ما قرعه کشی شرکت کرده بودیم و بعد از رفتنش حتی پول اونها رو هم پدرم پرداخت کرده اینو چطور میشه اقدام کرد؟
خواهش میکنم کمکم کنید
بینهایت تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان ترک نفقه حقوقی و کیفری از وی شکایت تا تحقیقات جامعی صورت گیرد مهریه خود را نیز به اجرا بگذارید و در زمان مقتضی او را ممنوع الخروج نمایید

شما میتوانید شکایت مبنی بر ترک انفاق زوج اقدام نموده و همچنین برای ترک خانه ، با داشتن حداقل دو نفر شاهد میتوانید خواسته خود را در محاکم ثابت نمایید