میتواند حکم تخلیه بگیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۷ #17925069

باسلام بنده درسال ۹۷ منزلی را تمدید کردم با اجاره بهای ۷۰ هزار از اون سال تا به الن صابحخانه با من قراردادی نبسته بنده نیزه چون بدلیل بیماری بنده و خو د صابخانه مشکلات جسمیشان نشده قراردادی بنویسیم دوستانه بوده و بنده نیز چون مبلغ اجاره بهای سالهای بعد را نمیدانستم مبالغی رو واریز میکردم تا به الان یکماه پیش گفت میخواهی چکنی گفتم میمانم گفتن باشه کی بهتر از شما گفتم پس ثبت نام فرزندم و بقیه کارهام انجام بدم گفتند باشه ولی الن بعهد ۱.۵ ماه امده با زور جبر که باید تخلیه کنی من نیز ی کارگر ساده هستم بخاطر دوران کرونا خانه خالی کم هست اکر باشد اجاره بهای گزاف به ایشان میگویم مبلع اجاره یا رهن اضاف کن میگوید نه باید پاشی من نیز امتنا کردم من راضی به افزایش بها اجاره رهن هستم اما ایشان با جبرزور و تهدید میخواهد ما رو بلند کند شنیدم طبق مصوب دولت کرونایی ۱سال قرارداد تمدید میگردد شما را حلی پیشنهادی برای کمک ب بنده بفرمایید ایا ایشان میتواند من زن بچم اواره کنه چ راهی هست.متشکرم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تحت شرایطی امکانپذیر است

سلام امکان صدور حکم تخلیه هست

امکان صدور حکم تخلیه هست...

درود ازطریق شرایطی اخذ دستورتخلیه امکان پذیر می باشد.

با سلام
باید با مراجعه به شورای حل اختلاف تقاضای تمدید قرارداد اجاره با افزایش اجاره بها نمایید

بادرودوسلام ازطریق شرایطی اخذ دستورتخلیه امکان پذیر می باشد.

در صورتیکه استثنایات مصوبات کرونا شامل ایشان گردد (نیاز شخصی موجر ،بازسازی ملک و...)امکان تخلیه وجوددارد