شرایط برداشت از حساب مشترک چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۰,۲۴۳ #17899195

مردی که با همسرش دارای حساب مشترک می باشد و هر یک از طرفین میتوانند کل حساب را برداشت نمایند و زن ۸۰ درصد پول را برداشت کرده و به حساب دیگری انتقال داده.
چگونه مرد میتواند بعد از ۱۰ روز حساب زن را تخلیه کند و پول را بردارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حسابهای مشترک میزان سهم و نحوه برداشت مشخص می شود.اگر زن بدون محدودیت اجازه برداشت داشته تخلفی متصور نیست. و در صورت واریز به حساب شخصی صرفا می توانید طرح دعوی مطالبه را با اثبات عدم استحقاق ایشان مطرح کنید.

باتوجه به اینکه برداشت ازحساب منفردا بوده و زن ۸۰درصد پول رابرداشته وبه حساب دیگری انتقال داده . شما نمی توانید حساب زن راخالی کنید چون حساب شخصی است نه مشترک

با درود به علت استقلال هر حساب بانکی طبق سوالی تعیین شده توسط مشتری عملیات برداشت فقط از حساب مشترک با تعیین سقف برداشت ممکن است لذا با انتقال وجوه به حساب شخصی تنها از طریق طرح دعوای مطالبه وجه در محاکم حقوقی میتوان مازاد برداشتی را با اثبات عدم استحقاق برداشت مطالبه کرد