در صورتی که سازنده ، ملک شریکش را فروخته باشد من می توانم از شریک سازنده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۲۸ #17880174

با سلام بنده اردیبهشت ۹۸ ماه ملکی را خریداری نموده ام (ملک نوساز بوده و فروردین ماه سند کلیه واحدها آماده شده بود) . ملک سال ۹۷ به صورت قولنامه ای از سازنده به آقای X فروخته شده و پس از یک سال بنده از آقای X خریداری نموده ام. در تیرماه ۹۸ ، با حضور آقای x و صاحب ملک (تمامی سندها بنام ایشان صادر گردیده بود) سند بنام اینجانب منتقل شد. حال پس از گذشت ۳ ماه، شخصی میگوید سازنده ملک با وی شریک بوده و ملکی که بنده خریداری نموده ام از واحدهای ایشان بوده و سازنده مال غیر را فروخته است و از بنده شکایت نموده است.۱-بنده آیا اجازه شکایت شریک سازنده از بنده وجود دارد؟۲- بنده میتوانم ملک را به همین صورت بفروشم و یا چون علیه من شکایت شده امکان فروش آن از من سلب می شود؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید علیه فروشند شکایت نمایید و فروش ملک به نظر صحیح نمیباشد