خیانت در امانت را چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۳ #17866732

با سلام. من با پسری دوست بودم به بهونه اینکه گوشی منو درست کنه گوشی منو با جعبه بدون اجازه من فروخته، یه اتفاق دیگه ای هم که افتاده من میخواستم سیم کارتم بفروشم، همراه اول بهم گفته بود چون حجم حسابش پر است نمیتونه در حساب بانکی من بریزه اون پول ریخت به حساب اون آقا که باهاش دوست بودم، الان اون آقا انکار میکنه میگه من بهت سکه داده بودم به خاطر همین گوشی و سیم کارت ازم گرفته ( در صورتی که داره دروغ میگه) من چجوری میتونم ثابت کنم؟
و همون روز منو کلی زده و با چاقو تهدید کرده و همه طلاهامو ازم گرفته (برای کتک زدن من شاهد دارم )

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به فروش گوشی جرم خیانت در امانت تحقق یافته است لاکن برای اثبات ادعای خود باید مدارک مستند داشته باشید و در صورت عدم هیچ دلیل مستند می توانید با استناد به شهادت شهود دعوای خود را مطرح نمایید

بار اثبات با مدعی است اگر سکه ای بابت کوشی و سیم کارت داده باید اثبات کنه موضوع کوشی شما را قبول دارند سکه را باید ثابت کنه

با سلام..
در خصوص شکایت خیانت در امانت در صورت داشتن دلایل و مدارک و با اثبات مراتب ادعایتان بتوسط شهادت شهود، می توانید شکایتی علیه وی جهت رسیدگی در دادسرا مطرح نمایید..
موفق باشید..

درود
باید برای ادعایتان دلیل داشته باشید از شهادت شهود می توانید استفاده کنید.