توانایی ندارم پرداخت کنم باید به زندان بروم یا قاضی یک مهلتی به من میدهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۲۱ #17855043

سلام.
زوجه حق حبس دارد و الان ۱۱ ماه قطع ارتباطیم خانم بنده برای این ۱۱ ماه نفقه شکایت کرده من توانایی ندارم پرداخت کنم باید به زندان بروم یا قاضی یک مهلتی به من میدهد؟ من میتوانم نفقه حال را بدم باز در این صورت به خاطر عدم پرداخت نفقه این ۱۱ ماه حق طلاق برای زن صادر میشود؟ خواهش میکنم به این دو سوال جواب دقیق دهید واقعا نیاز دارم

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. در خصوص سوال اول لطفا دادخواست اعسار و تقسیط نفقه را تقدیم شعبه کنید و در خصوص سوال دوم پرداخت نفقه فعلی، باعث نمی شود که آن رای قابلیت استناد در دادگاه به عنوان دلیلی برای طلاق توسط زوجه را از دست بدهد مگر اینکه شما در جلسه طلاق اسناد و مدارکی نشان دهید که اکنون مال دارید و پرداخت می کنید و در آینده نیز پرداخت خواهید کرد که آن هم باز به اقناع وجدان قاضی بستگی دارد.

با سلام. در خصوص سوال اول لطفا دادخواست اعسار و تقسیط مهر را تقدیم شعبه کنید و در خصوص سوال دوم پرداخت نفقه فعلی، باعث نمی شود که آن رای قابلیت استناد در دادگاه به عنوان دلیلی برای طلاق توسط زوجه را از دست بدهد مگر اینکه شما در جلسه طلاق اسناد و مدارکی نشان دهید که اکنون مال دارید و پرداخت می کنید و در آینده نیز پرداخت خواهید کرد که آن هم باز به اقناع وجدان قاضی بستگی دارد.

سلام
میتوانیددادخواست اعساردازدوبااثبات توسط شهادت شهود وتاییدتوسط قاضی بصورت قسطی پرداخت کنید

با سلام و احترام
مخاطب گرامی باید دادخواست اعسار دهید و سپس تقسط شده و باید به صورت قسطی پرداخت نمایید
موفق باشید

تنهاراهتون اینه که اعساربزنید, وبصورت قسطی پرداخت کنید

با سلام
در صورت عدم توانایی پرداخت باید دادخواست اعسار بدهید و در صورت اثبات به صورا اقساطی باید پرداخت نمایید. نفقه حال ربطی به گذشته ندارد و نفقه گذشته دین می باشد و باید پرداخت شود