آیا ملک غیر ثبتی قابل توقیف است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۱,۹۰۱ #17854938

با عرض سلام ،در هنگام درخواست مهریه از طرف زن، اگر شوهر وی ادعا کند که هیچ ملکی ندارد، اما حقیقت این است که صاحب ملک غیر ثبتی هست (فاقد سند رسمی)
۱) اگر عدم اقرار مرد اثبات شود جرمی محسوب خواهد شد؟ یعنی مرد بگوید هیچ ملکی ندارد اما ثابت شود غیر ثبتی دارد، این جرم هست یا خیر؟
۲) اگر زن، قولنامه زمین یا مسکن غیر ثبتی و همچنین مدارک معامله محضری املاک (فاقد سند رسمی) شوهر در دست داشته باشد آیا از طریق دادگاه یا اداره ثبت قابل پیگرد و توقیف خواهد بود یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد موضوع اول عمل مجرمانه ای صورت نگرفته
ود مورد دوم بله اگر صحت آن معلوم گردد توقیف صورت میگیرد.
موید باشید

باسلام..در اینگونه موارد اگر محکوم علیه اقرار نماید که ملک قولنامه ای مالک است توقیف صورت میگیرد واگر اقراری نکند معاینه محل صورت میگیرد

با سلام و احترام
املاک ثبت نشده در صورتی قابل توقیف می باشد که که مالک در آن دخل و تصرف مالکانه نمایید یا در نهایت بر اساس حکم قطعی مالک شناخته شود

با سلام
اگر مالکیت آنها متعلق به شما باشد و شما تصرف مالکانه داشته باشید توقیف میشود.
۱-هرگاه محکوم‌علیه در صورت اموال خود موضوع مواد (۳) و (۸) این قانون، به‌منظور فرار از اجرای حکم از اعلام کامل اموال خود مطابق مقررات این قانون خودداری کند یا پس از صدور حکم اعسار معلوم شود برخلاف واقع خود را معسر قلمداد کرده‌ است دادگاه ضمن حکم به رفع اثر از حکم اعسار سابق محکوم‌علیه را به حبس تعزیری درجه هفت محکوم خواهد کرد.
۲-با ارائه دلیل و مدارک ازطرف همسر شما واحراز مالکیت یاتصرف مالکانه شما همسرتان بادادخواست تامین خواسته میتواند آنهاراتوقیف کند

با سلام در مورد اموال ثبت نشده بر اساس ماده ۱۰۱ قانون اجرای احکام مدنی، توقیف چنین اموالی (اموال غیرمنقول فاقد سابقه ثبت) زمانی مجاز است که محکوم‌علیه، در آن، «تصرف مالکانه» داشته باشد یا اینکه به موجب حکم نهایی، مالک آن مال، شناخته شده باشد