همین مبلغ توافق شده را میتواند باز اعسار بزند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۶ #17847280

سلام
شوهر من بابت پرداخت ۸ عدد سکه در زندان هست از مددکاری با من تماس گرفتند و به زندان مراجعه مردم.طی صحبت‌هایی که با شوهرم داشتم قرار شد من مبلغ سی میلیون دریافت کنم و مابقی مهریه ام را ببخشم و ایشون بنده را طلاق دهند.
با مشاورین زندان هم صحبت کردم محض اطمینان از شما هم سوال میکنم آیا تا زمانیکه شوهرم تکلیف من را مشخص نکرده آزاد نمیشود؟
البته مددکاری زندان گفتند فقط میتواند برای انجام کارهایش مرخصی بگیرد و تا زمانیکه سی میلیون را پرداخت نکرده آزاد نمیشود.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تازمانیکه وکالت نگرفتید آزاد نمیشوند ولی میتوانند ازمرخصی هم استفاده کنند

با سلام
محکوم برای امورات اداری و قضایی میتواند اخذ مرخصی نماید و برای مرخصی بایستی وثیقه ای به دادگاه ارایه نماید لذا بعد از اخذ وکالت در طلاق و نیز مطالبه مبلغ توافق شده میتوانید به زوج رضایت دهید .

سلام
می تواند مرخصی بگیرد
برای آزادی از زندان باید سی میلیون را پرداخت کند

سلام
تا زمانی که مبلغ سی میلیون را دریافت نکرده اید و طبق وکالتنامه حق طلاق به شما داده نشده تحت هیچ شرایطی رضایت ندهید.

سلام
تا وقتی وکالت در طلاق و سی میلیون تومان را نگرفته اید هیچ گونه رضایتی جهت آزادی ندهید.

با سلام.پاسخ مددکارهای زندان صحیح می باشد.