تاخیر در تحویل خودرو را چگونه میتوانم پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵ #17846288

باعرض سلام و درود خدمت شما عزیزان
بنده در تاریخ ۹۷/۰۹/۰۱ خودرویی ثبت نام کردم و تحویل آن یکساله بود و ۹۸/۰۶/۱۰ دعوتنامه آن آمد و تکمیل وجه کردم. قرار بر این شد که یک ماهه تحویل دهند ولی حال ۳ روز از زمان موعد قانونی گذشته هنوز در سامانه خودرو بنده فاکتور نشده هست چه برسه به تحویل لطفا بنده را راهنمایی نمایید که بهترین تصمیم رو بگیرم؟
متشکر

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱-در صورتیکه با مراجعه به شرکت مربوطه پاسخ نگرفتید
۲-میتوانید با اظهارنامه خواستار تحویل خودرو شوید
۳- اگر نتیجه حاصل نشد، دادخواست الزام به تحویل مبیع ارائه نمایید .

سلام
به موجب اظهارنامه از شرک تقاضای انجام تعهد را نمایید و اعلام دارید که در صورت عدم اقدام ظرف ۳ روز خسارات مربوط به تاخیر در انجام تعهد مطالبه خواهد شد

با سلام بدوا سعی کنید از طریق مسالمت آمیز و با مراجعه به شرکت مربوطه پیگیری نمایید در غیر این صورت می توانید با ثبت دادخواست الزام به تحویل مبیع قهرا حق خود را وصول نمایید.