از چه طریقی برای گرفتن حکم تخلیه باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۴ #17809060

باعرض سلام واحترام
من خانمی هستم خانه دار بچه دار و بدون درآمد و مطلقه تنها دارایی من ملک کارگاهی است که قباله عادی دارد و بنام من است که مستاجر ۵ سال بدون رضایت و اجازه من با شوهرم قولنامه میکرده و اجاره میداده و الان مدت دو ماه است که وقت اجاره اش تمام شده و من به ایشان اخطار داده ام که من مالک هستم و باید فقط با من قولنامه تنظیم کند و یا تخلیه کند ولی برای تمدید اجاره نامه با من همکاری نمیکند و اجاره هم نمیدهد تخلیه هم نمیکند... من چگونه شروع کنم و از چه طریقی برای گرفتن حکم تخلیه باید اقدام کنم؟؟ یا آیا راه دیگری هست که هرچه سریعتر ایشان را از ملکم بیرون کنم و به حقم برسم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست مینی بر دستور تخلیه ملک خود را در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و ضمن پی‌گیری اخذ نمایید

با توجه به مدارک موجود ابتدا اظهارنامه ارسال کنید در صورت عدم اقدام از سوی ایشان دادخواست تخلیه را تقدیم دادگاه کنید

اظهارنامه مبنی برتخلیه ملک بفرستیدازخدمات قضایی ومتذکرشوید که درصورت استنکاف دردادگاه اقامه دعوی خواهدکرد.اگرظرف حداکثر ده روز ملک راتخلیه نکردنظربه اینکه کارگاه است به دادگاه دادخواست تخلیه ملک دهید

ضمن ارائه مدارک میتوانید درخصوص رفع تصرف و تصرف عدوانی طرح دعوا کنید.ولی ابتدا اظهارنامه ارسال کرده و به ایشان گوشزد کنید که درصورت عدم تخلیه ظرف مدت یک هفته، دادخواست داده و ایشان محکوم خواهند شد

درود
با مدارک مالکیتی می توانید حکم تخلیه بگیرید.