امکان ایجاد مشکل بر اساس دست‌خط شراکت و لغو آن

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷ #17808595

یک نفر از من یک امضا برای شراکت داره و بعد از بیست روز شراکت رو لغو کرده و دست خط رو نداده. پولش رو هم به عنوان چک از طرف مقابل براش گرفتم که اون هم پاس نشده و برگشت خورده. الان من رو تهدید می‌کنه که شکایت می‌کنم و همه پول رو از تو می‌گیرم، در حالی‌که قولنامه‌ای بین خودشون دارن که ماشین رو داده و عوضش چک رو گرفته. الان می‌خواد پولش رو از من بگیره. آیا راهی هست که من درگیر ماجراشون نشم یا مجازاتی برام در نظر گرفته نشه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرسش مبهم است ولی به هرحال چنانچه فقط واسطه شراکت مزبور بوده و خود به عنوان طرف قرارداد دخیل نشده اید، مسئولیتی در ایفای تعهدات طرفین ندارید، با این حال باز مشخص نیست امضای مزبور را به چه عنوان درج کرده اید.

با سلام
نسبت به پاسخگویی سوال ،پرواضح مبهم میباشد

با سلام اگر فقط واسطه بوده اید مسئولیتی ندارید ولی اگر در مبیع یا ثمن شریک بوده اید در قبال طرف مقابل مسئولیت دارید.

سلام
سوال مبهم است، جهت پیشگیری از پاسخ اشتباه امکان پاسخ دادن نیست؛ در صورت تمایل از طریق دریافت مشاوره مستقیم با احدی از متخصصین بنیاد اقدام بفرمایید.
موفق باشید

سلام سوال را به نحو واضح تری طرح نمایید .

با سلام،نیاز به بررسی دقیقتر مستندات و مدارک است.

بادرود
برای اظهار نظر مستلزم بررسی مدارک است