آیا تمدید تلفنی یا شفاهی اجاره نامه سال های دوم و سوم جز قانون مصوب سال ۷۶ میباشد یا ۵۶؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۷۱۰ #17789914

با سلام
من خونه ای رو برج ۲ سال ۹۶ با نوشتن قولنامه که تابع قانون مصوب سال ۷۶ بود با ۷۵۰ اجاره و ۱۰ میلیون رهن اجاره کردم و توی قولنامه نوشته شده که تمدید فقط با تمدید کتبی امکان پذیر هست حال ما برج ۲ سال ۹۷(یعنی سال بعد) تلفنی با ۸۵۰ و همون ۱۰ میلیون تمدید کردیم و مشکلی هم نبود و برج ۲ سال ۹۸ مجدد با یک میلیون و همون ۱۰ میلیون رهن تلفنی تمدید کردیم ولی متاسفانه مالک بعد از ۳ ماه پرداخت اجاره جدید امسال میگه تخلیه کن، صرفا به خاطر اینکه الان افزایش اجاره ها بالاست.
حال با توجه به اینکه تمدید تلفنی یا شفاهی داشتیم تابع قانون سال ۷۶ محسوب میشه یا ۵۶؟
دوم اینکه با فیش های پرداختی و اجاره های افزایش یافته و پیامک های تشکر بابت واریز اجاره و با توجه به ماده ۹۸ قانون آئین دادرسی مدنی میتوان اثبات کرد که تمدید انجام گرفته؟
ممنون از شما

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمدیدشفاهی منع قانونی ندارد

تمدید شفاهی قابل انکار از طرف مالک میباشد ولی برای تخلیه ایشان باید درخواست دستور تخلیه با تودیع ودیعه درصندوق امانی دادگستری مطرح کنند و این خود یکی دو ماه زمان خواهد برد.

حال با توجه به اینکه تمدید تلفنی یا شفاهی داشتید تابع قانون سال ۷۶ محسوب میشود
دوم اینکه با فیش های پرداختی و اجاره های افزایش یافته و پیامک های تشکر بابت واریز اجاره و با توجه به ماده ۹۸ قانون آئین دادرسی مدنی میتوان اثبات کرد که تمدید انجام گرفته؟ به نظرمی رسد امکانش هست .

سلام . مواردی که بیان کردید تمدید اجاره است . اما اگر مالک بخواهد در خصوص تخلیه بعد از قرارداد سوم اقدام نماید باید حکم تخلیه را درخواست کند و بحث تخلیه فوری منتفی است .

چون در این خصوص نه شاهد دارید و قرارداد کتبی؛ اگر دادخواست بدهید اگر ایشان اقرار نمایند که تلفنی قرار داد منعقد شده است اگرچه بدون دو شاهد و... و ۷۶ اعمال نمی شود ولی طبق قواعد عام قانون مدنی این اجاره تحقق یافته است و امکان الزام ایشان به انجام تعهدات وجود داد.