میزان اجرت المثل ۸ سال چقدر هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۹ #17727023

سلام و عرض ادب زنم بهم خیانت جنسی کرده و تو مشاوره هم تایید کرده و ذکر کرده با این اوصاف نفقه و اجرت المثل و مهریه گذاشته اجرا میخوام بدونم چقدر هست اجرت المثل ۸ سال؟! و میزان تقسیط مهریه با توجه به اینکه هیچگونه دارایی ندارم و خودشون در جریان حسابامو توقیف کردن خونه برادرم هست و ماشین هم ۵ماه قبل تصمیم طللق فروخته شده معمولا چقدر وقت یک سکه هست ۴۰سکه مهرشون هست

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مقدار اجرت المثل توسط کارشناس دادگاه تعیین می شود
برای مهریه دادخواست اعسار تقدیم دادگاه کنید

سلام
مبلغ اجرت المثل به صورت کلی سالی یک میلیون تومان می باشد و در خصوص مهریه بعد از قطعیت میتوانید اعسار دهید و در صورت عدم توانایی پرداخت دادخواست تعدیل نمایید و نفقه نیز با نظر کارشناس تعییین میگردد!

در ارتباط با خیانت با توجه به اقرار ایشان و اگر ادله دیگری هم دارید میتوانید نسبت به رابطه نامشروع اقامه دعوا کنید .
در ارتباط با مهریه میتوانید بعد از اینکه ابلاغ اجرائیه آن آمد دادخواست اعسار بدهید و اینکه با چه فاصله زمانی تعیین میشود تا به تقسیط یک سکه پرداخت کنید به نظر دادگاه بستگی دارد که متغییر است میتواند از ماهی یک سکه تا سالی یک سکه هم باشد.
میزان اجرت المثل توسط کارشناس تعیین میشود و معمولا سالی حدود ۸۰۰ تا یک میلیون و دویست در نظر گرفته میشود .
نفقه هم توسط کارشناس تعیین و ابلاغ میشود.
موفق باشید

باسلام جهت مطالبه اجرت المثل ازطریق دادگاه وبعد ارجاع امر کارشناس رسمی دادگستری میزان ومبلغ اجرت المثل تعیین ومشخص خواهد شد.

اجرت المثل توسط کارشناس دادگاه تعیین می‌شود

باسلام
تعیین میزان اجرت المثل و نفقه بر عهده ی کارشناس میباشد
اقساط مهریه نیز طبق نظر دادگاه خولهد بود

سلام.بعد از صدور حکم مهریه میتوانید دادخواست اعسار بدهید تا مهریه تقسیط شود و اجرت المثل نیز با توجه به نظر کارشناس تعیین می شود.