مهریه زنی که سال ۷۴ فوت شده چطور محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۱ #17674966

با سلام خدمت وکلای محترم
سوالی داشتم اگه لطف کنید جواب بدید.
خانمی که سال ۵۸ ازدواج کرده و در سال ۱۳۷۴ فوت کرده و مهریه اش ۲ ملیون ریال وجه رایج است. طبق انحصار وراثت یک ششم از ماترک سهم پدرخانم است که او هم فوت نموده و برادر زن وارث سهم پدر شده و‌ درخواست پرداخت سهم پدرش از مهریه را به زوج داده است.
آیا این مبلغ مهریه بر اساس یکسال قبل از تاریخ فوت یعنی تا سال ۱۳۷۳ بر اساس شاخص تورم بانک مرکزی محاسبه و به وراث تعلق میگیرد یا بر اساس تاریخ مطالبه مهریه که امسال است و شاخص تورم سال ۱۳۹۸ محاسبه میگردد؟
اگر مبنای محاسبه مهریه تا سال ۱۳۷۳ باشد، ایا خسارت تاخیر تادیه هم به مبلغ تعلق میگیرد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود:ملاک تاریخ فوت زوج است،تا همان تاریخ به نرخ روز محاسبه می شود.

مهریه ب نرخ روز محاسبه می گردد

با سلام اگر بعد از برج ۶ فوت کرده باشد شاخص ۷۴ ولی تاخیر نمیتوانید درخواست کنید

با سلام تاریخ فوت ملاک است.

تاریخ فوت ملاک و به قیمت روز محاسبه می شود.

با سلام
تا فوت زوج به نرخ روز محاسبه می گردد .

درود
تا تاریخ فوت زوج و اگر زوج در قید حیاط است به نرخ روز محاسبه می شود.