شکایت از همسایه به چه طریق است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #17646346

سلام همسایه ای داریم که پیر هستن و خونشون قدیمی و کاهگل و جدیدا یه باغچه در حیاط کندیم که از اول بجای اینکه بیاد مشکلش رو به ما بگه رفت کل شهر رو پر کرد که برین بهشون بگین باغچه رو پر کنن که خونم رو خراب کرد و گویا اول با درخت مشکل داشتن که کندیم و چون دیدن اینکارو کردیم شیر شدن و باز به همه دارن میگن که باغچه رو پر کنن و دیوارای خونه خراب شده گفتن این همسایه با ماشین دیوارا مو خراب کرده در صورتیکه چنین چیزی نبوده و همش میاد عضو شورای شهر میاره در خونم بدون اینکه در بزنه فریاد میزنه و میگه تو خونشون هندونه کاشتن دیوار امو خراب کردن با ماشین ما باید چکار کنیم با همچین همسایه ای که پیرزن تنهایی هستن و از پشت بام سرک میکشن تو خونمون و الا ار کجا بدونن تو حیاط ما چی هست میخاستم بدونم میشه شکایت کرد و اینکه مک هیچ عکسی نگرفتم و شاغلم زمانی میان که میبینن ما نیستیم و کلا ابرمون و تو شهر بردن با این حرفا شهرم کوچیکه همه میگن به حرف خانم کنین پیره گفتیم پیر هست که هست اگه بحرفش کنیم حتما بعدا هم باید از خونه پاشیم بریم که خانم خوشش نمیاد ممنون میشم زود جواب بدین اگه میتونم شکایت کنم زودتر برم چون واقعا از لحاظ روانی اذیت میکنن

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید شکایت مزاحمت و افترا مطرح کنید.که البته باید بتوانید آن را در مرجع قضایی به اثبات برسانید.(اگر شاهد در این خصوص دارید میتوانید معرفی کنید)