میتونم الان درخواست توقیف حقوق ماهیانه شوهرم رو بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۵ #17645235

سلام پرونده مهریه در مرحله بدوی رای داده شد و قطعی شد اجراییه دادم فرستادن اجرای احکام وقت نظارتش برا ۲ماه دیگست، ایا من میتونم الان درخواست توقیف حقوق ماهیانه شوهرم رو بدم،حقوقش ماه به ماه میاد تو حساب اگه الان مسدود کنم تا وقت رسیدگی تو اجرای احکام، مبلغ واریزی رو بمن میدن بابت مهریه؟؟ چطور پیش میره ممنون از راهنمایی تون

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از محکومیت زوج و به جهت داشتن حقوق ، شما میتوانید از طریق اجرای احکام اقدام به مسدودی حساب زوج نمایید .

با سلام
با توجه به قطعیت رای وتشکیل پرونده اجرایی میتوانید اموال ویا حقوق همسرتان را جهت توقیف به اجرای احکام معرفی نمایید