از چه طریقی می توانم لاشه چکی که در وجه من بوده و الان به حساب همسرم واریز شده را مسترد کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵ #17594476

سلام برای یک شکایت ملکی که شوهرم علیه من تنظیم کرده نیاز دارم که لاشه چکی که ۷ سال
پیش برای رهن خانه ام در وجه من نوشته شده ولی شوهرم اون رو مستقیما به حساب خودش ریخته رو پیش قاضی ببرم چجوری میتونم این کار رو بکنم ? باید از قاضی دستور بگیرم ببرم بانک? شعبه و حسابی که پول بهش واریز شده رو هم دارم از بانک هم پرسیدم گفتن تا ۷ سال لاشه چک رو نگه میدارن ولی اون رو به من ندادن

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواستتان را مکتوب به قاضی ارائه دهید تا دستور قضائی به بانک صادر شود .

شما درخواست صدور دستور مبنی بر استعلام از بانک مربوطه رو از قاضی دادگاه تقاضا نمایید، چنانچه قاضی دادگاه ، این استعلام را برای روند تحقیقات لازم بداند با درخواست شما موافق مینماید

سلام
چنانچه مستند شما لاشه چک مزبور است می توانید با اخذ نامه از دادگاه به بانک مزبور لاشه چک از بایگانی استخراج گردد.