در استرداد جهیزیه، آیا می توانم لوازمی که تهیه کردم را نگه دارم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۵۵ #17547479

سلام ,
بعد از ۱ سال زندگی مشترک همسرم درخواست استرداد جهیزیه داده است و اینجانب چند قلم وسایل خودم خریده ام و این چند قلم جزء سیاحی جهیزیه می باشد و بنده به دلیل رسم برگه را امضا کردم، و لوازم خریداری شده توسط اینجانب برای همه آنها فاکتور به اسم اینجانب دارم، آیا می توانم لوازمی که تهیه کردم را نگه دارم.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متعلق به زوجه است اما شما میتوانید با شهود و فاکتور اثبات کرده و پس بگیرید.

با درود به شهود و فاکتور و دیگر مستندات خویش استناد نمایید

خیر اگر در لیست جهیزیه ذکر شده وشما زیر ان را امضا نموده اید متعلق به همسرتان است و شما می توانید از طریق اصل فاکتور ها وشاهد وسیله های خود را استرداد نمایید.

با سلام جهیزیه آن چیزی است که روز شروع زندگی مشترک زوجه به منزل زوج آورده است اموالی که در طول زندگی مشترک توسط زوج خریده فاقد عنوان جهیزیه است و در صورت ارائه مدارک به زوج تعلق دارد.

امضا لیست جهیزیه دال بر تعلق اموال به زوجه است و ممکن است از طریق شاهد و فاکتور بتوانید اموال را مسترد کنید

سلام وقت بخیر
با استفاده از شاهد و فاکتوری که بنام شماست میتوان از استرداد جهزیه جلوگیری کرد

با سلام و احترام با توجه به امضا شما ذیل سیاهه جهیزیه اقلام مذکور به عنوان جهیزیه همسرتان محسوب می شود مگر اینکه خلاف آن را ثابت نمایید