آیا این رفتار واحد ها مسئولیتی برای مدیر ساختمان از جهت مزاحمت ایجاد نمی کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۲ #17468346

با سلام،
بنده مدیر یک ساختمان ۹ واحدی هستم ( کل ملک قولنامه ای هست ) که ۲ واحد آن در طبقه همکف قرار دارد و یکی از ۹ واحد حق پارکنیگ در قولنامه خود ندارد ( واحد ۲ ). پارکینگ ها اختصاصی نمی باشد و براساس ساعت رفت و آمد پارک هر خودرو صورت میگیرد. حال یکی از واحدهای دارای حق پارکینگ که صاحب ماشین نمی باشد ( واحد ۱ ) قصد دادن جای پارک خود به واحد بدون پارکنیگ همان ساختمان را دارد ( واحد ۲ ) اما همزمان هم خود نیز قصد استفاده دارد. بدین صورت که بیان نموده زمانیکه که خود مهمان دارای ماشین داشته باشد؛ واحد ۲ حق ورود به پارکینگ را ندارد و زمان های دیگر واحد ۲ می تواند به پارکینگ ورود کند. یعنی استفاده همزمان واحد ۱ و ۲ از یک جای پارک. همچنین واحد ۱ هیچ قرارداد مکتوبی مبنی بر اجاره دادن پارکینگ خود به واحد ۲ ارائه نمی دهد. آیا این رفتار واحد های ۱ و۲ مسئولیتی برای مدیر ساختمان از جهت مزاحمت ایجد نمی کند و کار واحد های مذکور قانونی بوده است و جای طرح هیچ شکایتی را ندارد؟... در ضمن واحد ۲ مستاجر می باشد... آیا صاحب خانه واحد ۲ در این ماجرا مسئولیتی ندارد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص این مورد مسولیتی متوجه مدیر نیست .
اعطای حق استفاده بصورتی است که هر دو در زمانهای مختلف می توانند از پارکینگ استفاده کنند اینکه مهمان بیاد و استفاده کند و شخص دوم نیز استفاده کنه دو مقوله جدا است و شرفا دارنده حق می تواند استفاده کنند ، شما می توانید این را در جلسه ماهانه مکتوب تا حقی برای شخص دوم ایجاد نشود .