چند روز پیش بدون اطلاع، حسابم صفر شد از طرف اداره ثبت؛ چکاری میتوانم انجام بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۳ #17457864

با سلام بنده مختصر بحثی با همسرم داشتم که برادر خانم بنده به منزل من آمد و همسرم را به خانه پدرش برد و من فرزند ۵ ساله ام ماندیم در منزل و بعد از استراحتی مختصر من فرزندم را جهت بردن به نزد مادرش بودم که تا از منزل بیرون شدم برادر خانمم با شمشیر از پشت سر به‌ من حمله کرد و چند ضربه طبق صورتجلسه کلانتری و نامه پزشکی قانونی شکایت کردم و بعد از یکماه اقدام به خرید یک دستگاه پراید جهت کسب کار با اینکه همسرم قهر کرده بود خریدم و پلاک را بنامم زدم و مبلغ ۳۰ ملیون هم در حسابم بود که همسرم به اجبار برادرش مهریه اش اجرا گذاشته و الان ماشین پارکینگ هست و چند روز پیش هم بدون هیچ احضاریه یا ابلاغ حسابم صفر شد از طرف اداره ثبت اسناد الان چکاری میتوانم انجام بدهم، مدت ۷ ماه گذشته با اینکه اظهارنامه عدم تمکین فرستادم و بزرگان فامیل هم فرستادم می‌گوید اختیارم دست برادرم هست، درضمن جلب عادی برادرش هم گرفتم اما چون بنده همسر فرزندم دوست دارم از حکم جلبش به خاطر حاضر نشدن در دادگاه دستور قضای به کلانتری ارسال‌ شده ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا برادرش سمتی ندارد وکاره ای نیست شما اقدامات خودرا انجام دهید

درود بر شما، در خصوص مهریه بایستی پرداخت شود و چاره ای نیست، در مورد عدم تمکین همسرتان، دادخواست الزام به تمکین طرح نمایید، در خصوص برادر ایشان نیز میتوانید شکایت خود را پیگیری نمایید و ایشان را جلب کنید.

درود
حساب تا همسرتان نخواهد مسدود می ماند.

در مورد رفتن همسرتون دادخواست تمکین تقدیم کنید
درمورد مهریه دین خود را پرداخت کنید
درمورد برادر زنت از دادسرا پیگیر کارخود باش

درود .برا بحث برداشت ازحساب عوض مهریه کاری راه وچاره ای ندارید ..برا بحث تمکین به دفتر قضایی مراجعه ودادخواست الزام به تمکین بدهید ..بحث جلب برادر خانم نیز بهمراه کلانتری به محل رفته واقدام به جلب کنید.