با ادعای کذب پدر متشاکی تکلیف شکایت من چه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۷ #17457267

سلام
نسبت به شخصی شکایت کردم که توافقی که ظهر مبایعه نوشته شده بود شکایت کردم
متن توافق این بود که قرار شده بود بخشی از ثمن از طریق وام مسکن پرداخت بشه من
و فروشنده هم امضا کردیم ولی ده روز بعد و در زمان تحویل دختر فروشنده اون توافق را خط خطی کرد و ملک هم به من تحویل ندادن من بلافاصله شکایت کردم دادگاه تا تجدید نظر هم رفت و دختره ۹ ماه محکوم شد
ولی فروشنده بازی جدید پیش گرفته و علیه من و بنگاه شکایت کرده که من باهاش تبانی کردم و توافق صوری بوده و ما امضا گرفتیم و الکی یه متنی نوشتیم در صورتیکه واقعیت همان چیزی هستش که در بالا عرض کردم
فعلا پرونده تو تجدید نظر استاپ خورده و رای ندادن تا نتیجه شکایت انا از من معلوم شه
اما در خصوص شکایت انها از من و بنگاخ هیچ پیامکی از دادسرا نه برای من آمده و نه بنگاه
اما اخیرا در سامانه ثنا متوجه شدم که پرونده شکایت من از دختره از دادگاه به دادسرا منتقل و جهت تحقیقات مقدماتی مجددا در دادسرا ثبت شده است
مدارکی که من دارم شامل موارد زیره
پیش نویس قرار امضا شده طرفین که وام توش مطرحه
شهادت سه نفر از جمله بنگاه که قرار ما از اول وام هم بوده
سپرده وام مسکن که یک ساله پول خوابوندم و الان موعد واممه
پیامک های ارسالی بین من و دختر فروشنده که وکیل کاری پدرشه و اگاهی اونا رواز وام نشون میده
سوال من اینه
ایا با وجود این مدارک و اماره من پیروز میشم؟
و اینکه ایا ممکنه شکایت اونا از من و شکایت من از اونا در واقع در یک شعبه رسیدگی بشه اصلا اینکه از بابت شکلیت اونا هنوز هیچ خبری نشده ممکنه گویای همین موضوع باشه؟ چون بنظرم اگه یکی از طرفین بتونه دیگری
رو به جعل محکوم کنه شکایت طرف مقابل کم لن یکن میشود
درضمن من علیه فروشنده شکایت الزام به تنظیم سند هم کردم
کلا بگم قصد فروشنده و اطرافیانش صرفا ندادن ملک و وقت تلف کردن و پرت کردن حواس دادگاهه
چرا که اگه دنبال پول بود الان باید به جای این شکایت کذب شکایت عدم ایفای تعهدات میکرد

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باا توجه به مدارک فوق احتمال اینکه در دادسرا رای به نفع شما صادر شود وجود دارد.