آیا شوهر من بدون در دست داشتن سند رسمی ازدواج میتونه ممنوع الخروجم کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۵ #17391301

سلام،
من و همسرم ۱۱ ماهه که جدا از هم زندگی میکنیم و در مراحل قانونی برا طلاق و مهریه و.. هستیم. ما با هم سفر خارج از کشور رفتیم چند بار ( یعنی ایشون یکبار رسما اجازه دادن که من اجازه خروج دارم )، سوال من اینه که الان ایشون میتونه من رو ممنوع الخروج کنه؟ با توجه به اینکه اصل سند ازدواج هم دست من هست؟ و اگر اره اینکارو کنه من میتونم با توجه به جدا بودن محل زندگیمون ( و حکم قاضی مبنی بر عدم الزام به تمکینی که دارم ) لغو کنم؟ ممنون میشم جوابمو بدین

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون شما در حال حاضر هنوز در دوران زوجیت به سر می برید زوج می تواند با مراجعه به اداره گذرنامه شما رو ممنوع الخروج نماید ولی از طرف دیگر شما نیز می توانید نسبت به مازاد مهریه ای که در دادگاه مطالبه نموده اید از طریق اداره ثبت زوج را ممنوع الخروج نمایید