میتونم الان مهریمو بگذارم اجرا و سهم الارث شوهرمو توقیف کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۹ #17386374

سلام آیا من میتونم الان مهریمو بزارم اجرا و سهم الارث شوهرمو توقیف کنم چون هنوز پدر شوهرم زندس میشه اینکارو انجام بدم یا باید بعد فوت اقدام کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مهریه حق زن است و هر زمان که خواست می تواند آنرا از همسر خود مطالبه نماید. موضوع سهم الارث بحثی جدا است. اگر سهم الارث به همسرتان تعلق بگیرد(البته بعد از فوت پدر ایشان) و جز دارایی همسرتان بشمار آید چون قابل دسترسی است می توانید بعنوان مال به دادگاه معرفی و توقیف نمائید. اما در حال حاضر که هیچ سهمی از بابت ارث به ایشان تعلق نگرفته نمی توان این کار را انجام داد.

با سلام تا زمانی که پدرشوهر شما در قید حیات باشند اموال ایشان متعلق به خودشان است و ارث محسوب نمی شود که شما بتوانید به عنوان سهم الارث همسرتان توقیف نمایید لکن دادخواست مطالبه مهریه را بدهید هر زمان هر نوع اموال من جمله ارث به ایشان رسید توقیف نمایید . موفق و مؤید باشید .

سلام، تا زمانی که پدر شوهر شما در قید حیات هستند، سهم الارث مطرح نمی باشد. و تنها از اموال همسرتان می توانید مطالبه مهریه نمایید.

با درود مهریه را می‌توانید هر زمان مطالبه کنید، اما تا زمانی که پدر شوهرتان زنده است، ارث معنایی ندارد، اگر قبل از شوهر فوت کند آنگاه اگر مالی باشد میتوانید توقیف کنید. اکنون خیر نمی‌شود.

سلام
مطالبه مهریه ربطی به مطالبه سهم الارث ندارد و دو دعوای جداگانه هستند.