شناسنامه را نمی دهد؛ آیا با توجه به اینکه تا هفت سالگی فرزندم در دست ایشان هستش می تواند شناسنامه را ندهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #17374496

سلام به همه کارشناسان و وکلای گرامی٫

روز بخیر چند تا سئوال از خدمتتان داشتم .
۱- زوجه شناسنامه فرزندم دستش هست و نمی دهد آیا با توجه به اینکه تا هفت سالگی فرزندم در دست ایشان هستش می تواند شناسنامه را ندهد و یا اینکه شناسنامه فرزندم دست ایشان باشد؟
۲- زوجه آدرس مهد کودک فرزند را نمی گوید و طبق توافق نامه طلاق باید ۵ شنبه و جمعه فرزند را بمن بدهد و این کار را می کند آیا زوجه می تواند آدرس مهد را به بنده ندهد با توجه به اینکه بنده ۵۰۰ هزار تومان نفقه بچه و ۵۰۰ هزار تومان کمک هزینه مهد کودک به زوجه پرداخت می کنم ؟
۳- بنده نه تنها آدرسی از مهد کودک فرزندم ندارم بلکه اصلا آدرسی از محل سکونت زوجه و محل کار ایشان هم ندارم فقط محل زندگی پدر و مادرش را بلد هستم .
لطفا کمکم کنید. با تشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شناسنامه مدرک هویتی فرندزندتان است تحویل مدرک موردی ندارد بطوری که مدرک نزد هر یک از ابوبن باشه بلا اشکال است.
حق حضانت و ملاقات فرزند نیز مشخص و بنا بر آن اقدام خواهد شد اما حضور پدر در زامانهای مقرر براب اخذ نام نویسی و مشخص نمودن نحوه آموزش حائظ اهمیت است
.