در صورتی که زوجه برای مهریه اقدام کند، آیا این آپارتمان که تنها دارایی بنده است رو میتونه برای مهریه توقیف کنه یا جز مستثنیات دین است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۱ #17370530

باسلام
بنده یک واحد آپارتمان خریداری کردم و سند بنام خودم است. جهیزیه زوجه رو به تازگی انتقال دادم به این آپارتمان برای شروع زندگی مشترک. در صورتی که زوجه برای مهریه اقدام کند، آیا این آپارتمان که تنها دارایی بنده است رو میتونه برای مهریه توقیف کنه یا جز مستثنیات دین است؟ چطوری میتونم محکم کاری کنم تا نتونه این خونه رو توقیف کنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که این تنها دارایی شما باشد جز مسثنیات دین است وقابل توقیف نمی باشد.

اگر این منزل تنها ساختمان شما باشه جزو مستثنیات دینه و قابل توقیف نیست

با سلام
چنانچه تنها دارایی شما یک اپارتمان باشد جزو مستثنیات دین یشمار میرود

چنانچه تنها منزل مسکونی شما این آپارتمان باشد جزء مستثنیات دین میباشد

منزل مسکونی با توجه به شخصیت و اوضاع و احوال طرف بررسی خواهد شد

باسلام، واحد مسکونی جز مستثنیات دین میباشد و زوجه نمی تواندانرا توقیف کند مگر اینکه مازاد بر شان باشد،

اگر تنها منزل شما همین باشد جزو مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست و میتونید به صورت صوری به شخص مورد اعتمادی هم انتقال بدین ولی ریسک آن زیاد است