آیا حکم جدید تعدیل شامل این سکه معوقه که دقیقا تاریخش هماهنگ با جلسه بود میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۷ #17351519

باسلام، وقتتون بخیر،من ۱۱۰ از ۱۰۰۰سکه مهریه رو گذاشتم اجرا و هزینه دادرسی رو پرداخت کردم زوج چندین مرحله اعسار تقسیط و چندین مرحله تعدیل زده و آخرین حکم مرداد ۹۸ به ۸ ماهی یک سکه حکم قطعی شد. زوج بعد ۱۵ ماه یکی از سکه ها رو نقدی به اجرای احکام و حساب دادگاه داده و مجدد تعدیل زده و جلسه تعدیل اول آذر دقیقا روزی بودکه باید دومی سکه رو میداد برگزار شد، آیا حکم جدید تعدیل شامل این سکه معوقه که دقیقا تاریخش هماهنگ با جلسه بود میشه؟؟ و اینکه قاضی تقاضای استعلام قیمت سکه ۱۶ماه پیش از صرافی داره برای حکم آیا اجازه دارن با اینکه من مهریه سکه و هزینه دادرسی سکه رو دادم حکم جدید رو نقدی اعلام کنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
خیر نقدی تعیین نمی شود مگراینکه توافقی بین طرفین صورت بگیرد.

با سلام
تعدیل زوج تسری به اجرای قطعی حکم سابق نمیکند

مهریه شما بصورت سکه پرداخت خواهد شد و حکم جدید جهت اجرا برای بعد از تاریخ صدور لحاظ خواهد شد و شامل معوقات قبل نمیشود

حکم جدید معوقات سابق را در بر نمی گیرد. حکم جدید تعدیل نیز بر اساس پرداخت سکه صادر خواهد شد

اقساط معوقه باید پرداخت شوند

جلسه اول آذر اگر هم منتهی به صدور رای شود ارتباطی با اقساط معوقه پیدا نمیکند .

مهذیه شما به سکه در عقد ازدواج تعیین شده است لذا باید به صورت سکه از سوی همسر پرداخت شود مگر اینکه شما به پرداخت غیر از سکه رضایت دهید