آیا میتونم برای ازاله بکارت یا هرچیز دیگه ای ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۱ #17349689

سلام
خسته نباشید
یک سال پیش با اقایی صیغه محرمیت خوندیم ولی ثبت نکردیم چون ایشون متاهل بودن ولی ۴ سال از همسر و پسرسون جدا زندگی میکردن و اپلش من نمیدونستم صیغه ی محرمیت تو خونه خوندیم بنده باکره بودم و گواهی سلامت بکارت از پزشکی قانونی دارم و توسط ایشون ازاله بکارت شدم
حالا ایشون بعد از چندین بار کتک زدن منو ول کردن و رفتن و از همه جا بلاکم کرده و فقط چنتا پیام فرستاده که خودمو خانوادمو تهدید کرده زن اولشون هم همه چیزو فهمیدن
من الان چطور میتونم از ایشون شکایت کنم؟ شغل اقا کاراموز وکالت هست تورو خدا کمکم کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون ازاله بکارت با رضایت شمابوده چیزی به شما تعلق نمی گیرد ولی اگر پدرتان همان عقد موقت را تنفیذ کند ازدواجتان صحیح است

با سلام
با توجه به اینکه صیغه خوانده شده شما زوجه ایشان تلقی میباشید، چند نکته مبهم وجود دارد؛
آیا شما عقد موقت بودید یا دائم؟
آیا ولی خاص ( پدر و جد پدری ) در زمان عقد موقت یا دائم در قید حیات بودند یا خیر؟
اگر عقد دایم باشد عدم ثبت آن در دفترخانه ازدواج توسط زوج جرم محسوب می شود
اگر شما عقد دائم نموده باشید می توانید در خصوص مهریه و پرداخت نفقه شکایت خویش را مطرح نمائید

سلام
شما حتما برای ازدواج موقت خود مهریه تعیین کرده اید و استحقاق شما همان مهریه است که تعیین شده و طلبکار می باشید
و چنانچه مهر معین نکرده‌اید ازدواج موقت شما باطل است و چنانچه مواردی را که ادعا دارید بتوانید اثبات کنید به شما مهرالمثل تعلق می گیرد که باید از طریق اقامه دعوای حقوقی آن را مطالبه کنید