در جرایم کیفری میتوان خسارت وارده را گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۵ #17330441

سلام درود...
بنده در جرمی که بر علیه بنده انجام شده... اشخاصی خیانت در امانت و کلاهبرداری کردند و بنده علاوه بر مالم به میزان ۳۰۰ میلیون تومان هم ضرر دیدم و متضرر شدم.. حالا وکیل متهمان از بنده خواستار رضایت شدند و من گفتم در صورت پرداخت کامل ضرر زیان رضایت میدهم... ایا در کیفری میتوان ضرر زیان گرفت؟ تا وقتی بنده رضایت ندهم پرونده بسته نمیشود درسته؟ .. تا چه مقدار میتوان ضرر و زیان را گرفت ایا حدی دارد یا خیر؟...میتوانم هر ضرری که به بنده وارد شده رو لحاظ کنم و از متهمان بگیرم؟ ( هر رقمی که بگم واسه رضایت )... انها درست است که باید رضایت بنده رو به هر نحوی بگیرند؟.... ممنونم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوان درحین رسیدگی هم میزان ضرر وارده را هم ادعا ومطالبه کرد

سلام.در جرایم سرقت و کلاهبرداری، قانون دادگاه را مکلف کرده است تا در حکم خود، علاوه بر تعیین مجازات برای مرتکب، وضعیت خسارات‌ و ضررهای ناشی از ارتکاب جرم را که به مالباخته وارد آمده است، نیز روشن کنند . علی ایحال شما در شکوایه خود و یا لایحه تقدیمی خواستار تعیین تکلیف خسارت وارده شوید

با سلام
جهت دریافت ضرر و زیان ناشی از جرم باید دادخواست مطالبه ضرر وزیان به دادگاه تقدیم کنید
همچنین در صورتی که رضایت ندهید با تمام شدن مجازات پرونده مختومه میشود و رضایت شاکی میتواند تخفیف در مجازات داشته باشد