رد تعدیل اقساط مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۶ #17273240

سلام،
خانمی هستم که چند ماه پیش شوهرم طلاقم داده.. چون مهریه قسطی بود ( سه سال قسطی ) میگرفتم. متاسفانه قاضی اول پرونده از ابتدا کم کاری زیادی کرد و با وجود کارمندی شوهرم پیش قسط ۱۲ سکه ای که دادگاه تجدید نظر برایم زده بود رو دو سال پیش تعدیل کرد و تنها ۳ سکه ( ۴ تومنی ) ازش گرفتن.. از ان موقع هم به سختی ازش ۳ تای دیگه گرفتم هر ۶ ماه یکی.. الان هم مدتی هست که طلاقم داده و هیچی برام در نظر تگرفتن.. نه نحله.. دارایی هم نداشته و مرتب حساب هاش رو خالی میکرده ... الان من تنها با داشتن ۲۸ سال سن بار زندگی مو تنهایی به دوش میکشم.. برای سومین بار تقاضای تعدیل داده... بار اول ۴ ماه یکی بعدش ۶ ماه یکی بار سوم تعدیل رد شد... با توجه به اینکه ماهیانه ۳ تومن دریافتی داره و الان ۶ ماهه هیچی بهم نداده چطور میتونم قاضی رو مجاب کنم که حداقل اقساط رو خیلی دور نزنن چون شنیدم الان سالی یک سکه میزنن. آخه من که هیچ درامدی ندارم و خودشون حکم طلاقم رو صادر کردن تنها با ۶ تا سکه اونم سه سال دویدم چرا شرایط زن های سرپرست خانوار رو درنظر نمیگرن و مدام به فکر اقساط مردا هستن. لطفا بگید به چه مواردی میتونم اشاره کنم تا تعدیل اقساط رو خیلی دور نزنن. ضمنا میدونم سهام عدالت هم داره آیا معرفی سهام و موبایل هوشمند که ارزشش بالا شده امکان داره برا رد تعدیلش جواب بده؟ ممنون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .شما ادله خودتون از جمله اموالی که از همسر سابقتون مورد شناسایی قرارداده اید را معرفی کنیم و از شهادت شهود جهت اثبات ملائت و تمکن مالی وی بهره بگیرید .و از دادگاه تقاضای استعلامات مقتضی از جمله از محل کارش درخصوص میزان دریافتی حقوق ومزایا کنید .

سلام
قبول و رد اعسار بر عهده قاضی میباشد مگر آنکه زوجه دلایل کافی جهت اثبات تمکن مالی زوج ارائه دهد