درخواست ازدواج دوم زوج پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۶ #17255167

خانمم تمکین نکرد و با استناد به نشوز ایشون درخواست ازدواج دوم دادم خانم خیلی حیله گر و مکاره اومد دادگاه گریه زاری که شوهرمو دوست دارم میخوام زندگی کنم همین الان برمیگردم و گفت خونه زندگی میخوام من موقعی که تمکین گرفتم خونه زندگی داشتم فکرشم نمیکردم تو تجویز ازدواج مجدد ازم بخوان منم گفتم همون موقع که داشتم باید میومد الان من از کجا بیارم خونه بگیدم با وسایل براش که اونم قاضی کفت تو که پول نداری یه خونه برای این زنت بگیری با چه اعتماد به نفسی میخوای دو تا زن بگیری اگر تو زن گرفتی و زن اول خواست برگرده داری خرج دوتاشونو بدی داری دو تا خونخ بگیری؟ تو الان توانایی مالی تهیه یه مسکن ساده نداری که زنت برگرده
الان به نظرتون چه حکمی میده خیلی نگرانم این خانمم خیلی مکاره و کارشو خوب بلده رای قضات رو همه جا میزنه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حکم تمکین به نفع شما صادر شده و زوجه بازنگردد در پرونده ازدواج مجدد نیزبه نفع شما حکم می شود

با سلام و احترام
باید ثابت کنید که توانایی مالی اداره دو زندگی مشترک را دارا میباشید
و لاغیر رای به احتمال زیاد به ضرر شما خواهد بود
موفق باشید

سلام
با توجه به توضیحاتتون به نظر امکان صدور رای به ضرر شما وجود دارد و بهتر بود قبل از اقدام از وکیل دادگستری مشاوره میگرفتید

باید قبل ازصدوررای گواهی تمکن مالی خودرا تهیه وبه شعبه ارایه دهید

سلام
در ازدواج مجدد علاوه بر این که شرط اصلی عدم تمکین همسر می باشد شرایط دیگری نیز دارد از جمله اینکه شما بتوانید بین دو همسر عدالت را رعایت کنید و اینکه از نظر مالی امکان و توانایی اداره دو همسر را داشته باشید بنابراین بنظر دادگاه ایرادی وارد نیست و شما امکان ازدواج مجدد با وصفی که تعریف کرده اید ندارید.