زوجه میتونه با ارائه استشهادیه در جلسه اعسار مهریه ثابت کنه زوج خودرو داره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۴ #17238983

با سلام
حتی اگه سند و پلاکی بنام زوج نباشه
آیا استشهادیه زوجه برای قاضی قابل استناد تر از گواهی شهود زوج هست؟
در ازای ارائه استشهادیه چه پاسخی میتونم به قاضی بدم که حرفمو قبول کنه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ... اثبات تمکن مالی زوج منوط به معرفی اموال ثبت شده به نام ایشان است .... صرف شهادت شهود نمی تواند مؤید دارایی زوج باشد ....

بله ارایه آن امکان پذیر است لاکن پذیرش آن با دادگاه است

نخیر
با استشاهدیه اثبات موضوع غیرممکنه باید سند بنامش باشه

شهادت یکی از ادله اثبات دعوا است و معمولا شهود تعرفه شده باید در دادگاه حاضر شوند

درود بر شما، در این خصوص بایستی دید نظر قاضی چه خواهد بود، چرا که قطعا این استشهاد تاب مقابله با سند را نخواهد داشت.

سلام و درود
ملاک اموالی است که به نام زوج است
لکن در صورت اثبات اموال دیگر این موضوع برای قاضی قابل تامل است و امکان تجدیدنظر دارد
موفق و موید باشید

اون بسته به نظر دادگاه می باشد