به نرخ روز حساب میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #17235434

سلام علیکم
بنده ساله ۹۶ یک دستگاه خونه ویلایی خریداری نمودام با معباینامه عادی کد رهیگیری دار ولی بعد از ۲ سال زندگی در خونه کسی دیگر آمد گفت کل ملک برای اوست و من را با زور بیرون کرد حال شکایت کردم کلاهبرداری مال غیر و مال مسروقه و مال نامشروع بند شدم نفر دوم آیا فروشنده به زندان میرود با سن ۸۰ سال در ضمن فامیل هستیم با هم... و خونه را به من میدهند یا پولشو که من دادم سه سال پیش ۵۰ تومن ولی الان ۴۰۰ تومن

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارتی که به شما تعلق میگیرد کمتر از ارزش واعی فعلی ملک است و طبق شاخص نرخ تورم بانک مرکزی محاسبه میشود، لذا میتوانید بابت اعلام رضایت در پرونده کیفری مبلغ ۴۰۰ تومان را مطالبه کنید.