برای اثبات اینکه ایشون درآمد بیشتری دارد باید چه مدارکی ببرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۵ #17186629

با سلام
من از کسی چک دارم و برگشت زدم، و محکوم شده است، ولی ایشان رفته درخواست اعسار داده و گفته من فروشنده هستم و برجی ۳.۵ درامد دارم و مستاجر هستم و دو بچه دارم و استشهادیه اعسار داده سه نفر امضا کردن.
در اصل ایشان فروشنده هستن ولی درآمدش بیشتر از این حرفهاست ولی حسابهای بانکیش چون روی یه شکایت دیگه بسته شده است با حساب دیگران کار میکنه.
من برای اثبات اینکه ایشون درآمد بیشتری دارد باید چه مدارکی ببرم تا حکم اعسار ایشان باطل شود و ایشان تمام پول من را یکجا پرداخت کنه.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه اموال و یا مدارکی دال بر دارایی و درامد ایشان سراغ دارید معرفی نمایید.

سلام وقت بخیر
می توانید با شهادت شهود و یا شناسایی و معرفی اموال استطاعت پرداخت ایشان را اثبات نمایید .