آیا با توجه به گواهی عدم امکان سازش، زوجه می‌تواند از مامور بخواهد که بیاید و تمکین کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۹ #17167228

با سلام
زوج هستم
۴ سال است که با خانمم عقد کردیم ولی متاسفانه حاصل این ازدواج چیزی جزء تهدید و شکایت‌های گوناگون از طرف همسرم نبوده...
۳ سال پیش شکایت ترک انفاق طرح کرد که با علم قاضی کیفری، برای بنده قرار منع تعقیب صادر شد...
بنده الزام به تمکین زدم که خانم در دادگاه بیان داشت تمکین نمی‌کنم و عدم تمکین ایشان ثابت و حکم به الزام به تمکین شد و در نهایت این حکم قطعیت پیدا کرد و خانم برای تمکین نیامدند و اظهارنامه‌ای نفرستادن...
بنده با ارائه مبایعه نامه اثبات کردم که منزل دارم و حکم بر بطلان دعوای خانم مبنی بر تعیین تکلیف و رد دعوای خانم صادر شد...
الآن با توافقات طلاق توافقی در دادگاه خانواده، خانم کلیه حق و حقوق خود را بذل نمودند و بنده در ازای بذل راضی به طلاق شدم، همه این موارد رو قاضی ازمون امضا گرفت و گواهی عدم امکان سازش صادر شد که مهلتش ۳ ماه هست...
سؤال بنده اینه که خانم بنده رو تهدید می‌کنه که می‌خوام حکم الزام به تمکین رو اجرا کنم...
قاضی کاملا در جریان روند رسیدگی پرونده هست...
قاضی به خانم نمی‌گوید تا دیروز اومدین برای طلاق توافقی ولی الآن میگی میخوام حکم تمکین رو اجرا کنم؟!

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در طلاق توافقی اگر هریک از زوجین قبل از اجرای صیغه طلاق از توافق خود برگردند و منصرف شوند امکان اجرای صیغه طلاق نیست .

بادرود اگر حق رجوع ساقط نشده می‌تواند رجوع کند و شما نیز دارای حق طلاق خواهید شد و توافق منتفی می‌شود، لیکن از آنجایی که تمکین نکرده اند مستحق نفقه نمی‌باشد.
می‌تواند تا صدور قطعی حکم طلاق توافقی تمکین کند و مستحق نفقه خواهد بود.

اینکه بعد از صدور حکم، تمکین زوجه را بپذیرید یا نپذیرید تصمیم با زوج میباشد. و اگر شما توافق نکنید بجهت تمکین ویا ادامه زندگی، حکم طلاق به قوت خود باقیست.

باسلام و احترام. اگر حکم طلاق توافقی صادر گردیده باشد علیرغم حضور زوجه از جانب شما قابل اجرا می باشد.

سلام
تا وقتی زن و شوهر هستید تکالیف زوجیت از جمله تمکین و نفقه بر عهده شماست.

اگر از همه حقوق خود صرف نظر کرده دیگر نمی تواند اقدام کند

با سلام بنظر می رسد بیشتر سعی دارند تهدید کنند درهرحال تا زمانیکه طلاق واقع نشده هر کدام از طرفین می تواند الزام دیگری را به ایفاء وظایف زوجیت بخواهند .