عدم ایفای برخی تعهدات توسط موجر چه ضمانت اجرایی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۶ #17080

آیا عدم ایفای تعهدات موجر مطابق شرایط اجاره نامه (مثلا عدم تحویل انباری در تغایر با شرایط مندرج در اجاره نامه ) آثار کیفری علاوه بر حقوقی برای موجر دارد ؟ ضمنا میزان جرایم و خسارات حقوقی متوجه موجر ناشی از عدم تحویل انباری (با مفروض داشتن تحویل کامل ملک با سایر شرایط تعهد شده ) به چه میزان خواهد بود ؟ آیا عدم وجود قصد و اختیار موجر در ایفای تعهداتش (مثلا عدم تحویا انباری به موجر از طرف سازنده اصلی) در میزان جرایم و خسارات تاثیر گذار خواهد بود ؟
شایان ذکر است اجاره نامه از نوع چاپی نوع قدیم و بدون کد رهگیری و شامل همان مفاد پیش فرض چاپی در نسخ قدیمی می باشد که در متن اجاره نامه صرفا در مورد تاخیر در تحویل مورد اجاره و یا مبلغ قرض الحسنه در پایان قرار داد جریمه تاخیر درج شده است.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر آثار کیفری نخواهد داشت و فقط میتواند ایشان را ملزم به ایفای تعهد کند و شکایت کیفری مسموع نمیباشد. لذا در صورت عدم تحویل انباری میتوانید با توافق ایشان یا مقدار اجاره را کمتر بپردازید و یا قرارداد را فسخ کنید.