موجر تهدید میکند که حکم تخلیه میگیرم؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۸ #17072108

مستاجری که قردادش اخر مهر تمام شده و به تمام وظایف خود عمل کرده و کرایه رو به موقع داده
و با توجه به شیراط کرونا میخواهد با ۲۰ درصد مصوب تمدید کند
ولی موجر تهدید میکند که حکم تخلیه تو میگیرم دادگاه پول وکیل من رو هم ازت میگره
برای روزهای اضافه که بعد از اتمام قرداد نشسته ای هم باید جریمه پرداخت کنی
واقعا اینگونه است
موجر میگه فوقش میگم نیاز مبرم دارم پول وکیل من و جریمه همش ازت کم میشه
موجر ساکن یه شهر دیگه میباشد
و علاوه بر این ملک خانه های دیگری هم دارد
اگر اینگونه باشد که این چه حمایتی از مستاجران است

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در فرض سوال موجر با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا حق تخلیه نخواهد داشت

سلام درخواست تخلیه موجر به داوری ارجاع داده می شود و طبق مصوبه ستاد کرونا تا ۳ ماه برای شما مهلت میدن تخلیه کنی با ۲۰ درصد افزایش اجاره بها
مگر اجاره بها را نپردازی که دراینصورت مشمول مصوبه ستاد کرونا نمیشی

سلام خیر باتوجه به مصوبه ستاد کرونا حکم تخلیه صادرنخواهد شد

با توجه به توضیحات شما و شرایط کرونا احتمالا با دادخواست تخلیه موجر موافقتی صورت نگیرد

باسلام
بادرخواست تخلیه موجر بخطرشرایط کرونا موافقت نمیشود

موجر حق گرفتن حکم تخلیه پس از موعد مقرر را در شرایط عادی و ب دید کلی دارد و میتواند مطالبه جریمه تاخیر در تخلیه کند اما فعلا با توجه ب شرایط کرونایی در راستای حمایت از مستاجران حکم تخلیه اجرا نمیشود

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، با درخواست تخلیه موجر موافقت نخواهد شد